Titanfall 2 a Civilization VI: Jaké to bude?

Titanfall 2 a Civilization VI: Jaké to bude?
Sdílej
 
Multiplayerová akce Titanfall se vrací na scénu. A zároveň s ní přichází i šestá Civilization. Obojí jsme si zahráli. Podívejte se, jaké to bude a na co se můžete těšit.

Titanfall 2

Návrat obřích robotů

Multiplayerová akce Titanfall se vrací na scénu. První díl vyšel před dvěma lety, a přestože získal věrnou základnu fanoušků, pár věcí mu chybělo. Tvůrci se rozhodli napravit nedostatky a všem pořádně vytřít zrak. O čem je druhý díl? Podobně jako v jedničce jste pilotem obřího Titana – pomalého, zato patřičně silného robota. Abyste ho získali, musíte nasbírat dostatečný počet bodů. Když se vám to podaří, robot se snese na zem a můžete jít likvidovat nepřátele.

 

Oproti prvnímu dílu se dočkáme několika novinek. Tak za prvé – hra je pomalejší, aby si ji mohli užít i hráči, kterým první díl utekl. Druhou novinkou jsou způsoby, jak vyzrát nad nepřítelem. Například máte speciální nůž, který po hození odhalí pozici nepřítele. Můžete také zapnout holo-pilota, holografickou projekci, která snadno zmate ostatní. Zmínit musíme i speciální hák, pomocí kterého se můžete přitahovat třeba k budovám nebo si k sobě přiblížit protivníka. Velkou novinkou je možnost hrát hru v příběhové kampani. Jednička byla hlavně o multiplayerové akci, ale u dvojky to neplatí.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

titanfall.com


Civilization VI

Dobuďte svět! Už po šesté…

První Civilization vyšla v roce 1991 a už tehdy byl cíl hry jasně daný: Vytvořit civilizaci, která obstojí v průběhu času. Začínalo se v době 4000 let před naším letopočtem a končilo v daleké budoucnosti. Základ šestého dílu je stejný. Budujete civilizaci od malého kmene až po říši, která zvládá meziplanetární lety. Zůstávají i způsoby, jak toho můžete dosáhnout – objevováním, rozšiřováním území, využíváním místní zdrojů a drcením okolních nepřátel. Nově ale budete muset víc přemýšlet nad stavbou města, které je rozdělené na jednotlivé části. Díky tomu lépe využíváte terén, ale zároveň musíte pečlivě zvažovat, co a kam umístíte. Třeba vojenská kasárna hned vedle centra města nejsou to pravé ořechové. 

Platforma – PC

civilization.com

Více o obou hrách se dozvíte v ABC 22

Hrajte na hry.abicko.cz

Více o hrách čtěte tady:

Paper Mario a NBA 2K17: Na co se těšíme?

Paper Mario a NBA 2K17: Na co se těšíme?

ReCore a Forza Horizon 3: Nové hry

ReCore a Forza Horizon 3: Nové hry

Recenze na našlapaný World of Warcraft: Legion

Recenze na našlapaný World of Warcraft: Legion

LawBreakers: Akční online střílečka popírá zákony gravitace

LawBreakers: Akční online střílečka popírá zákony gravitace

No Man's Sky: Minecraft ve vesmíru?

No Man's Sky: Minecraft ve vesmíru?

 

Články odjinud