Abrakadabra! Odhalte v sobě vlkodlaka!

Abrakadabra! Odhalte v sobě vlkodlaka!
Sdílej
 
Posvítili jsme si na herní novinky The Unspoken a Werewolves Within.

The Unspoken

Abrakadabra!

Chtěli byste se někdy stát kouzelníkem nebo kouzelnicí? Mohla by vás zaujmout hra The Unspoken. Je pro Oculus Rift – speciální brýle pro virtuální realitu, bez kterých si hru nezahrajete.

Převezmete roli čaroděje, který musí odolávat útokům ostatních mágů. abyste se jim ubránili, musíte sesílat nejrůznější kouzla. Vytvářet ohnivé koule, magické démony nebo se schovávat pod štítem. The Unspoken spolupracuje se speciálním ovladačem, který snímá pohyby vašich rukou. Všechno tak ovládáte sériemi různých cviků. Sice se je musíte naučit nazpaměť, ale jsou většinou velmi přirozené a budete si připadat jako opravdový kouzelník. Není nad to dramaticky překřížit ruce a vyvolat kopuli, která vás ochrání před nepřítelem!

Platforma – PC (Oculus Rift)

insomniacgames.com/games/the-unspoken

Hraj hry.abicko.cz

Werewolves Within

Odhalte v sobě vlkodlaka!

Společenská hra Vlkodlak u nás není moc známá. Funguje na velmi podobném principu jako populární Mafie. Na začátku se tajně určí role a hráči debatováním musí zjistit, kdo je vlkodlak. Samozřejmě je důležité umět podvádět, lhát, ale i správně odhadovat ostatní. A to vše je pořádný adrenalin. Bohužel se často nenajde dostatečné množství lidí, kteří by si s vámi zahráli – Vlkodlak chce alespoň osm hráčů. A tady přichází na řadu Werewolves Within! Gamesa totiž pracuje s virtuální realitou, a to buď na počítači, nebo na PlayStation 4. Můžete se spojit s osmi přáteli, ať už bydlí kdekoliv.

Platformy – PS4, PC

ubisoft.com/en-US/game/werewolves-within

Více o hrách v ABC 2/2017

Nejlepší hry roku 2016

Nejlepší hry roku 2016

Shadow Tactics: Se samurajským mečem se nediskutuje

Shadow Tactics: Se samurajským mečem se nediskutuje

Titanfall 2 a Civilization VI: Jaké to bude?

Titanfall 2 a Civilization VI: Jaké to bude?

Owlboy a VR Worlds vás vezmou do jiné reality!

Owlboy a VR Worlds vás vezmou do jiné reality!

 

Články odjinud