YouTubeMag: Osvalení nabušenci vs. Hvězdné války!

YouTubeMag: Osvalení nabušenci vs. Hvězdné války!
Sdílej
 
Skoky do trampolíny plné obřích plyšových medvědů, výtah, co vás vytáhne až do vesmíru, drony kroužící kolem zmrzlého Ještědu, osvalení nabušenci a odporné hračky z Hvězdných válek. Prostě další YouTubeMag.

 

Dali jste si do nového roku předsevzetí, že začnete cvičit? Já to věděl. Nechte se proto inspirovat svým novým nejoblíbenějším youtuberem, kterým je wrestler, herec a chodící mlátička Dwayne "The Rock" Johnson, jediný člověk na planetě Zemi, který je těžší než Fatty Pillow a muž, pro něhož "vstávat a cvičit" neznamená nic jiného, než že vstane ve 3:45 ráno a od čtyř (ráno!) zvedá v posilovně činky o váze menšího zemědělského traktoru za melodií kapely Queens of the Stone Age.

 

Ne, opravdu se po tomhle videu nebudete cítit jinak než provinile, až budete zítra v sedm ráno žehrat na brzké ranní vstávání rovnou do ledové zimy. V sedm ráno už má The Rock naposilováno! Po ránu se teď příliš dlouho v pelechu nevyvaluje ani Tomáš Touha, který se nenechal zastrašit mínus jedenácti stupni Celsia v Praze a vyrazil do Liberce, kde bylo mínus devatenáct – aby tam nastartoval dron a natočil pár veskrze mrazivých, byť převelice povznášejících vzdušných záběrů:

 

A když jsme u fascinujících supermoderních technologií, nelze se nezmínit o youtubovém kanálu s názvem Ashens, který se věnuje naopak těm nejhorším a nejzoufalejším technologiím (zejména pak hračkám). Je to příjemné osvěžení vesměs nepříjemnými vynálezy, jakými jsou odporné figurky farmářských zvířat či stupidní napodobeniny chytrých mobilních telefonů. Neváhejte a vrhněte se do víru odpornosti kupříkladu tady s ohavnými obšlehnutými sběratelnými figurkami ze Star Wars, které vypadají, jako by je někdo tavil nad plynovým vařičem.

 

Ať jste pod stromečkem nalezli cokoliv, vsadím boty, že to nebylo to tak strašidelné, jako výše představované figurky. Nestojí přece jen za zamyšlení, že stojí za to investovat nějaké peníze do jedné pořádné figurky místo toho, aby člověk vyplázl stejný finanční obnos za dvanáct hnusných?

Ach, když jsme u hraček, podívejte se, jak skládá Rubikovu kostku hráč amerického fotbalu JK Scott. Těžká frajeřina:

 

A takhle vypadají kostky z Minecraftu ve srovnání se skutečným světem: v aktuální epizodě vtipného youtubového seriálu na kanálu ItsJerryAndHarry se podíváme na zoubek nejdivočejší jízdě na lodičkám, rozkopávání dveří, soubojům s ovcemi a dalším kratochvílím:

 

A když už jsme u kratochvílí ve skutečném světě, takovéhle je skákat ze střechy do trampolíny plné obřích plyšových medvědů. Údajně jde o největší plyšové medvědy na světě a na té trampolíně je jich deset; i přesto se člověk ale nemůže zbavit dojmu, že je to i přes veškerou vynaloženou snahu nuda k uzívání. Rozhodně je to nicméně pokus úctyhodné vynalézavosti a zaslouží si více uznání než donekonečna opakované vytahování českých youtuberů s tím, co jim Ježíšek nadělil pod stromeček. Vytahování patří do výtahu, ne na Youtube. Třeba do tohohle, který v Číně vytahuje lodě:

 

Nebo do tohohle, který ve stejné Číně vytahuje lidi rovnou do krajiny z filmu Avatar.

Až tam budete, nezapomeňte o tom natočit video na Youtube!

 

YouTubeMag: 100 věcí, které stihne youtuber za rok

YouTubeMag: 100 věcí, které stihne youtuber za rok

 YouTubeMag: Zima je tu, zasejte sójové boby!

YouTubeMag: Zima je tu, zasejte sójové boby!

YouTubeMag: Vzhůru do nejděsivějších hororů!

YouTubeMag: Vzhůru do nejděsivějších hororů!

YouTubeMag: Youtubeři mrznou, až monitory praští!

YouTubeMag: Youtubeři mrznou, až monitory praští!

YouTubeMag: iPhone 7 vs. nejsilnější kyselina světa – 1:0

YouTubeMag: iPhone 7 vs. nejsilnější kyselina světa – 1:0

 

Články odjinud