YouTubeMag: TOP 5 valentýnských srážek

YouTubeMag: TOP 5 valentýnských srážek
Sdílej
 
Valentýn je svátek zamilovaných. Proto se podíváme na pár klipů, kde se dějí příšerné věci! Tohle je TOP 5 drtivých valentýnských srážek.

Tak co, už jste poslali valentýnské přání svému milému / své milé, nebo to necháte zase až napřesrok? Svátek zamilovaných s českým youtubem příliš nezamával; jediný, kdo zde opravdu romanticky vyjevil své city, byli dva postarší čeští youtubeři, kteří se rozhodli rozbít jeden druhému ciferník v zápasnickém ringu. A protože jejich střet, byť na ostatních kanálech hojně probíraný, vypovídá v podstatě jen o tom, že si hoši raději mlátí pěstmi do hlav jako neandrtálci, místo toho, aby to spolu probrali jako moderní lidé ve virtuální realitě, nabízíme při této příležitosti raději umělecké ztvárnění jejich vzplanutí, v němž každého z nich věrně reprezentuje jeden nákladní vůz.

Z tuzemských videoklipů by se za valentýnský mohl považovat snad jen klip nazvaný 150 SECONDS IN NEW YORK, kterým zamotala hlavu všem počtářům Moma Horňáková. Je to opravdu převelice matoucí: název klipu sice hovoří o 150 vteřinách, má ale o vteřinu víc...?!

A pak je tu samozřejmě originálně nazvané video Valentýn: Představa vs realita od Anny Sulc a ještě originálněji nazvané video Valentýn: představa vs realita od Teri Blitzen. Vážně, děvčata, přestaňte vykrádat všechny ty cizojazyčné klipy s úplně nejoriginálnějším (poněvadž původním) názvem Valentine´s Day: Expectation vs Reality a zkuste vymyslet zase jednou něco svého.

Já tady budu zatím pokračovat v přehledu těch nejdrtivějších srážek na Youtube, protože 1) jednou takovou drtivou srážkou jsme začali a 2) na co by se měl koneckonců člověk dívat na svátek zamilovaných? Začněme následující kolizí letící cihly s posledním zbytkem opěrné zdi domu:

Bum. Ano, ten veselý pán s kladivem je vzdálený příbuzný rodiny, z níž pocházejí Hulk a Thor. V jeho práci je rozhodně víc citu než v následujícím čísle, které má na svědomí spíš Deadpool:

Aby se něco šeredně pokazilo, nemusejí však hned padat celé domy. Stačí třeba takový menší ohňostroj, při němž se vysoko na nebi zcela neplánovaně drtivě srazí naprosto všechny petardy v jednu a tu samou chvíli. Tomu se říká expresní balení: několikaminutový ohňostroj v jedinou vteřinu (něco mi říká, že je to ta jedna extra vteřina, která přebývá ve výše zmíněném klipu Momy Horňákové). Takže připravit... pozor...

Vysoko nad zemí to přitom nemusí vybuchovat, aby to bylo prostě „špatně“. Vezměte si třeba ten moment, kdy vystoupáte se svým nádherným novým dronem do výše dvanáctého patra – a on tam potká jistého místního obyvatele nebeských sfér, který tam žádné takové návštěvníky nestrpí.

Nejdrtivější je ale stejně srážka lidského organismu s obřím prakem. Což je také asi to nejlepší doporučení na valentýnské rande; chcete-li tedy svému milému / své milé opravdu zamotat šišku...

Šťastný let!

 

YouTubeMag: Nejšílenější jízdy na ledě

YouTubeMag: Nejšílenější jízdy na ledě

YouTubeMag: Koulovačka s motorkou na sjezdovce!

YouTubeMag: Koulovačka s motorkou na sjezdovce!

YouTubeMag: Českým youtuberům teče do bot

YouTubeMag: Českým youtuberům teče do bot

YouTubeMag: Osvalení nabušenci vs. Hvězdné války!

YouTubeMag: Osvalení nabušenci vs. Hvězdné války!

 

Články odjinud