Vyzkoušejte naše nové online hry - o Velikonocích speciální akce

Vyzkoušejte naše nové online hry - o Velikonocích speciální akce
Sdílej
 
Přicházejí Velikonoce a s nimi do našich browser her Farmerama a Zoomumba zavítá také velikonoční zajíček. Až do 27. dubna bude schovávat na vašich farmách a v zoologických zahradách vajíčka.

Dohromady s vajíčky a dalšími velikonočními předměty přicházejí i úkoly, za které získáte zkušenosti, herní měnu a další upgrady. Vajíčka se proto vyplatí nejenom hledat, ale i měnit s kamrády a případně nakupovat ve městě.

Obě hry můžete hrát ZDE.

Na začátku dubna jsme obohatili Blesk.cz a iabc.cz o čtyři skvělé browser hry, které si ve světě získaly mimořádnou oblibu - hrají je desítky milionů lidí. Stanete se farmářem, ředitelem zoo, kapitánem vesmírné lodi nebo pirátem.

Všechny čtyři hry (Farmerama, Dark Orbit, Seafight a Zoomumba) spadají do škatulky MMO, tedy do massively multiplayer online game (internetová hra pro obrovský počet hráčů). Důležité je v nich tedy soupeření i spolupráce s ostatními hráči. Utvořit silnou alianci, jejíž členové se často podporují, je cesta, bez které se úspěchu nedočkáte. Hry jsou zdarma a k jejich spuštění vám stačí internetový prohlížeč, odtud pochází pojem browser hra.

Farmerama

Základním tématem hry Farmerama je budování farmy, pěstování užitečných plodin a chov zvířat. Ze začátku máte k dispozici pouze omezený počet obyčejných plodin a zvířat. Postupem času se s vylepšováním farmy zvyšuje váš level a máte přístup k vzácnějším "produktům".

Ovládání je jednoduché a intuitivní. Chceme-li zasadit plodiny, připravíme půdu k pěstování, zasadíme semínka, zaléváme a nakonec sklízíme. Všechny úkony jednoduše provedeme přes kliknutí na místo na hrací ploše, kde chceme, aby se akce odehrála. Zkrátka rychlovka. Spoustu času strávíme nejenom na farmě, ale i ve městě a na trhu, kde se nakupují nová semínka a pokročilejší farmářské stroje a nástroje, které zlepší produktivitu práce. Stejně jako u ostatních her již na první pohled zapůsobí grafika. Chlubí se nejenom živou paletou barev a detaily, ale i výbornou stylizací.

Bestie z vesmíru: Znáte sedm nejodpornějších filmových monster?

Bestie z vesmíru: Znáte sedm nejodpornějších filmových monster?

Zoomumba

Chodit do zoo v pražské Troji nebo na Svatý Kopeček u Olomouce je sice super, ale žádná z nich není asi úplně podle vašich představ. V gamesce Zoomumba dostáváte do ruky šanci vytvořit tu nejlepší zoologickou zahradu na světě. Začínáte na zelené louce s hodně omezeným počtem atrakcí. Stejně jako v reálném světě si musíte dávat pozor na peníze. Když máte výbornou zoo, chodí vám do ní více lidí, zaplatí více peněz, ale také postupně požadují lepší a lepší služby. Zoomumba ale není nijak závratně obtížná. Zaujmout se snaží zejména občasné hráče, kteří si chtějí u počítače na chvíli odfrknout po návratu ze školy nebo z fotbalového tréninku.

Znovuzrozená Fantastická čtyřka

Znovuzrozená Fantastická čtyřka

Dinosauři: Děsivý lovec Velociraptor mongoliensis

Dinosauři: Děsivý lovec Velociraptor mongoliensis

Klíčová slova:
farmerama, zoomumba
 

Články odjinud