Nový komediální seriál Jessie se začne vysílat na Disney Channel

Nový komediální seriál Jessie se začne vysílat na Disney Channel
Sdílej
 
Když se naivní teenagerka přestěhuje z texaského venkova do kosmopolitního velkoměsta New York, začnou se dít věci! Jaké? Podívej se na ukázku z nového komediálního seriálu Jessie.

 

Zcela nový komediální seriál Jessie od Disney Channel vezme Českou republiku útokem poté, co dosáhl obrovských úspěchů v USA se sledovaností 4,6 mil. diváků, díky nimž byla premiéra seriálu nejsledovanější páteční premiérou za poslední tři roky. Hlavní hvězdou je osmnáctiletá Debby Ryan ze seriálu Sladký život na moři a 16 přání, seriál bude mít premiéru na Disney Channel v České republice v sobotu 10. března v 9:15.

Příběh sleduje cestu naivní teenagerky, hraje ji Debby Ryan, která se stěhuje z texaského venkova do New Yorku a stává se chůvou dobře situovaného páru se čtyřmi dětmi. Spolu s ní účinkují velmi talentovaní herci včetně Kevina Chamberleina oceněného cenou Tony Award (Adamsova rodina na Broadwayi), který hraje Bertrama; Peyton Listová (27 šatů, Deník malého poseroutky 2) se představí jako Emma; Karan Brar (Deník malého poseroutky, Deník malého poseroutky 2) hraje Raviho; Cameron Boyce (Machři) se představí jako Luke; a Skai Jacksonová (Miliónový lékař) hraje Zuri.

 

Video se připravuje ...

Jessie... a dějou se věci! • Zdroj: Disney Channel

 

Jessie je dívka z malé texaské vesnice, která sní o dobrodružství na celý život, a proto se rozhodne vyměnit noci pod hvězdami za světla velkoměsta. Je plná nadšení, že žije na vlastní pěst a rozhodnutá nenechat se velkoměstem zastrašit, takže brzy přijímá práci chůvy a stěhuje se do luxusního půdního bytu dobře situovaného páru Morgana a Christiny Rossových, jejich čtyř dětí, Emmy, Raviho, Luka a Zuri, imaginárního kamaráda a domácího mazlíčka – více než dvoumetrového ještěra.

Se spoustou příležitostí, které jsou teď na dosah, se Jessie pomalu začíná orientovat v ruchu velkoměsta. S překvapením zjišťuje, jak moc se při své péči může spolehnout na podporu a pomoc dětí. Mezi další spojence, kteří jí pomáhají udržovat správný směr, patří rodinný majordomus Bertram a roztomilý dvacetiletý vrátný Tony. Seriál Jessie napsala Pamela Eells O´Connellová (Family Matters, Sladký život Zacka a Codyho, Sladký život na moři) Jessie má premiéru na Disney Channel v České republice v sobotu 10. března v 9:15.

 

Recenze: Ani Ghost Riderova hořící lebka nudu nespálí

Recenze: Ani Ghost Riderova hořící lebka nudu nespálí

7 cest na tajuplný ostrov, do vnitřního vesmíru i pravěku. Připrav se, jedem!

7 cest na tajuplný ostrov, do vnitřního vesmíru i pravěku. Připrav se, jedem!

Scrat je Umělec, Doba ledová paroduje oscarového vítěze

Scrat je Umělec, Doba ledová paroduje oscarového vítěze

Klíčová slova:
serial, jessie, ukazka, komedie
 

Články odjinud