Transformers probouzí monstra, ale chceme to vidět? První trailer!

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Transformers býval název zábavné bombastické série. Sedmý film probouzí mechanická monstra, představuje nové hrdiny a exploduje v prvním traileru.

Transformers bývali zábava. Transformers bývali bombastická podívaná. Nejméně jedno z toho vesmírným robotům zůstalo. Otázkou je, jestli to ještě chceme vidět. Rozhodni se, až mrkneš na první trailer na sedmý film Transformers: Probuzení monster.

Video se připravuje ...

Transformers: Probuzení monster - první trailer s českými titulky • Zdroj: CinemArt

Transformers: Probuzení monster navazuje na předchozí sérii a zároveň na film Bumblebee, který se odehrával v osmdesátých letech 20. století, fakt se povedl, ale málokdo na něj přišel do kin. V novince se představují dosud neznámí hrdinové. Ale takové hvězdy jako Optimus Prime nebo právě žlutý sympaťák Bumblebee rozhodně nemůžou chybět.

Optimus Prime a Optimus Primal

Dobrodružství, které nás zavede do různých koutů světa, začíná, když se dva archeologové z newyorkské čtvrti Brooklyn zapletou do starověkého boje mezi třemi skupinami mechanických monster. Vůdcem jedné z nichje Optimus Primal, který se transformuje do gorily skoro stejně gigantické jako King Kong.

Ani sedmý dil Transformers se neodehrává v současnosti. Jeho děj se vrací do roku 1994. a jestli čekáš velkolepou bitvu - hej, tys ještě neviděl tu upoutávku?

Transformers: Probuzení monster bude v kinech od 8. června 2023.

Letrons: Skuteční Transformeři

Letrons: Skuteční Transformeři

VIDEO Gamora se vrací ve Strážcích galaxie Vol. 3

VIDEO Gamora se vrací ve Strážcích galaxie Vol. 3

Trailer! Indiana Jones 5 má první ukázku, plakát, název a datum premiéry

Trailer! Indiana Jones 5 má první ukázku, plakát, název a datum premiéry

 

Články odjinud