Bumblebee: Transformers nejsou jen pro kluky!

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Myslíte si, že Transformers jsou jenom pro kluky? Nový film Bumblebee vás přesvědčí o opaku. Nechte se nalákat na příběh s nejoblíbenějším Transformerem a užijte si dobrodružství holky a jejího prvního auta... které se mění na robota.

 

Myslíte si, že Transformers jsou jenom pro kluky? Nový film Bumblebee (anglický výraz pro čmeláka) vás přesvědčí o opaku. Vypráví o holce Charlie, která zrovna slaví osmnáctiny. Jenže si je moc neužívá. Snila totiž o tom, že jí rodiče koupí nějaké fantastické auto, s nímž se bude moci chlubit před kamarády. Namísto toho rozbaluje jeden nudný dárek za druhým. Nakonec se ale přeci jen auta dočká. Slituje se nad ní majitel bazaru, k němuž chodí na brigádu, a daruje jí starého a prorezlého VW Brouka.

Video se připravuje ...

Bumblebee: Trailer s CZ dabingem • Zdroj: CinemArt

K vysněnému sporťáku má sice daleko, ale Charlie je i tak vděčná. Odtáhne auto do garáže a rozhodne se, že ho dá do pořádku. Tam ale zjistí, že to není obyčejný Brouk. Je to Transformer jménem Bumblebee! Navíc mu jdou po krku Deceptikoni z jeho rodné planety a také tajný agent Burns. Zvládne se jim Charlie a porouchaný Bumblebee postavit a zmizet jim z očí? Nový film se vzdává nekonečných sérií superakčních efektů posledních dílů a vrací se k příjemné a odlehčené atmosféře jedničky.


Zajímavosti o filmu:

Producentem celé série je Steven Spielberg (Indiana Jones, E.T. - Mimozemšťan). Ten prohlásil, že film s Transformers by měl být hlavně příběhem o klukovi (nebo holce) a jeho novém autu. Bumblebee to potvrzuje.

Bumblebee je prvním hraným filmem režiséra Travise Knighta, který předtím natočil fantastickou loutkovou podívanou Kubo a kouzelný meč.


Bumblebee

Režie: Travis Knight

Hrají: Hailee Steinfeld, John Cena, John Ortiz

Premiéra: 20. prosince 2018


Ve vánočním ABC č. 25/2018 najdeš plakát Bumblebee

Ve vánočním ABC č. 25/2018 najdeš plakát Bumblebee •  CinemArt/ABC


Nejlepší filmy roku 2018

Nejlepší filmy roku 2018

Aquaman a Atlantida: Mýtus nebo skutečnost?

Aquaman a Atlantida: Mýtus nebo skutečnost?

Transformers jsou věční: Filmy jsou naplánované na dlouho

Transformers jsou věční: Filmy jsou naplánované na dlouho

Nejzajímavější hry roku 2018

Nejzajímavější hry roku 2018

Klíčová slova:
film, transformers, bumblebee, zábava
 

Články odjinud