Papírová armáda ABC: T-63 Ocelot

Papírová armáda ABC: T-63 Ocelot
Sdílej
 
Dvouhlavňový tank T-63 OCELOT se ve skutečnosti zatím nevyrábí, alevy si ho můžete postavit hned.

 

Dvouhlavňový tank T-63 OCELOT se ve skutečnosti zatím nevyrábí, ale některé státy zabývající se vývojem a výrobou vojenské techniky podobné prototypy zkoušely. Z obou hlavní se může střílet klasickými tankovými náboji nebo se z nich mohou odpalovat řízené protitankové střely. Tank je vybaven aktivním pancířem. To znamená, že pokud nepřátelská protitanková střela narazí do tanku, aktivní pancíř „vybuchne“ proti střele a tím utlumí její účinek. Posádku tanku tvoří tři muži. Velitel, řidič a střelec. Pokud bude posádka v boji zraněna, je tank schopen vrátit se k vlastním jednotkám  pomocí navigace a řídicí automatiky.

 

 

 

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

Všechny části předem narýhněte.

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Ohněte a slepte dno věže 6 (v polovině mezi plochou 4 i s hnědými okraji a plochou 7) a nechte ho zatížené dobře proschnout. 

2. Slepte vanu tanku 1. Levý pás 2 a pravý pás 3 přilepte k dílu 1. Korbu tanku 4 nalepte rovněž na díl 1. Na díl 1 nalepte i chladič motoru 5.

3. Slepte věž 7 a nalepte ji na proschlý díl 6. Čelní pancíř 8 přilepte k dílům 6 a 7. Tankové hlavně 9 a 10 nalepte na věž k dílům 6, 7 a 8. Schránku na náboje 11 přilepte zezadu na díl 7.

4. Kompletní věž nyní nalepte na díl 4. Můžete si ji před nalepením i pootočit, protože díl 4 je vybarvený celý. Tím je model hotov.

 

 

Papírová armáda ABC: U-78 Barakuda

Papírová armáda ABC: U-78 Barakuda

Papírová armáda ABC: Letadlo F-41 Kondor

Papírová armáda ABC: Letadlo F-41 Kondor

Itálie 1944: Dioráma s tanky

Itálie 1944: Dioráma s tanky

Klíčová slova:
tank, ocelot, t-63