Budoucnost Star Wars: Hvězdné války pokračují

Budoucnost Star Wars: Hvězdné války pokračují
Sdílej
 
Co nás čeká po filmu Star Wars: Poslední z Jediů? Spousta nových příběhů! Pokračování Hvězdných válek je za rohem a začíná dřív, než si myslíte!


Nový díl ságy Star Wars míří do kin! Zkraťte si čekání na Posledního s Jediů s ábíčkem a oslavte s námi další Star Wars týden. Od pondělí do pátku budeme uveřejňovat nové články o nejoblíbenějších hrdinech a příbězích, ve kterých najdete všechno, co musíte vědět, než uvidíte další Hvězdné války.


Star Wars: Poslední z Jediů – Storms of Crait

Komiks, který vychází 27. prosince v angličtině se odehrává dlouho před událostmi filmu Star Wars: Poslední z Jediů a před tím, než se z bouřlivé planety Crait stalo bitevní pole. Luke Skywalker a princezna Leia vedou povstalce, kteří hledají po zničení první Hvězdy smrti (ve filmu Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje) domov pro novou základnu! Předpokládáme, že by se příběh mohl časem objevit i v českém Star Wars magazínu.     

Luke a Leia vedou Povstalce na planetu Crait •  Marvel

Star Wars Povstalci

Zbývající díly vynikajícího animovaného dobrodružného seriálu Star Wars Povstalci přiletí do naší galaxie v roce 2018. Děj se odehrává těsně před událostmi filmů Star Wars: Rogue One a Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje. A vypadá to, že všechno směřuje ke klíčové bitvě o planetu Scarif.

Video se připravuje ...

Secrets of Empire: Odhalíte tajemství Impéria s droidem K-2SO? • Zdroj: Void

Star Wars: Secrets of the Empire

Díky virtuální realitě můžete navštívit planetu Mustafar, proniknout do přísně střežené základny, bojovat po boku drzého droida K-2SO a odhalit tajemství Impéria, která možná ovlivní další osud celé galaxie. Ve virtuálním dobrodružství Secrets of the Empire se dokonce objevuje i Cassian Andor (z filmu Star Wars: Rogue One). Zažijete ho v zábavních parcích Walt Disney World Resort na Floridě a Disneyland Resort v Kalifornii… Tip na výlet?

Star Wars: Solo

Nejbližší film z vesmíru Hvězdných válek bude samostatný příběh o mladém Hanu Solovi. Uvidíme v něm Chewbaccu, Landa Calrissiana a co se dělo, než se Han Solo přidal k Povstalcům. Premiéra: jaro 2018!

Star Wars: Síly osudu

Animovaný seriál Síly osudu vysílá v češtině Disney Channel. Na několik dílů dokonce narazíte i na YouTube. Podívaná je zaměřená hlavně na hrdinky Star Wars jako princezna Leia, Rey, Ahsoka Tano, Jyn Erso, Padmé Amidala, Sabine, Hera… krátké příběhy se odehrávají v různých obdobích Hvězdných válek a fandům často prozrazují zajímavé a cenné podrobnosti – jako třeba to, že Leia a Han Solo se dobře znají s Herou (ze seriálu Star Wars Povstalci)! Druhá řada přiletí v roce 2018.     

10 nejdůležitějších věcí, které musíte vědět o Star Wars, když nečtete

10 nejdůležitějších věcí, které musíte vědět o Star Wars, když nečtete

Thrawn: Alliances

V novém příběhu, který navazuje na knížku Thrawn (vydání v češtině se teprve chystá), musí grand admirál Thrawn spojit síly s Darthem Vaderem proti nebezpečí, které ohrožuje budoucnost Impéria. Že by s tím měli něco společného Povstalci?

Star Wars: Nový hraný seriál!

Hraný seriál o Hvězdných válkách se začal připravovat už před několika lety. Pak šlo všechno na dlouho k ledu. Ale teď už se na něm zase pracuje a vypadá to, že se konečně dočkáme. Premiéru by měl mít do konce roku 2019.

Thrawn a Darth Vader dohromady? Provázej nás Síla! •  Del Rey Books

Star Wars: Epizoda IX

Devátá epizoda ságy Star Wars navazuje na film Poslední z Jediů. Na to, co se v ní stane, si musíme počkat další dva roky – do prosince 2019. Na starost ji dostal J. J. Abrams, který natočil hit Star Wars: Síla se probouzí.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi & Boba Fett

Rytíř Jedi Obi-Wan Kenobi a Boba Fett by mohli být dalšími hrdiny, kteří se dočkají vlastního samostatného filmu. Na obou projektech se nějakým způsobem pracuje, ale ani jeden zatím není ve fázi, kdy by se mohl začít natáčet. Je třeba si pospíšit, protože rok 2020 se bez Hvězdných válek neobejde! Nebo se dočkáme úplné novinky…  

Režisér J. J. Abrams na natáčení filmu Star Wars: Síla se probouzí •  Lucasfilm

Star Wars: Nová trilogie!

Režisér Rian Johnson, který natočil film Star Wars: Poslední z Jediů, připravuje úplně novou trilogii s dosud neznámými hrdiny v dosud neznámých koutech vesmíru Hvězdných válek. Na kdy? To se zatím neví. Myslíme si, že první díl uvidíme až po Epizodě IX.


Star Wars a Avengers: Nové seriály se starými herci

Star Wars a Avengers: Nové seriály se starými herci

Star Wars versus Battlefront II: Hra doplňuje mezery mezi filmy

Star Wars versus Battlefront II: Hra doplňuje mezery mezi filmy

Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Hvězdné války na Mezinárodní vesmírné stanici

Hvězdné války na Mezinárodní vesmírné stanici

Star Wars: Poslední z Jediů

Video se připravuje ...

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) - Full HD trailer - české tituky • Zdroj: Falcon

 

Články odjinud