Hry v ABC č. 6/2019

Hry v ABC č. 6/2019
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC 6/2019 rozebíráme hry Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, The Lost Light of Sisu a Dirt Rally 2.0. Podívejte se naa trailery!

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Líbezný otevřený svět, co pohltí

Her, ve kterých musíte bojovat o holé přežití, jsou spousty. Co ale titul, kde nejsou žádné souboje? Přesně to je Yonder: The Cloud Catcher Chronicles. Hrajete za hrdinu, který objevuje velký rozmanitý svět, plní úkoly pro jeho obyvatele, ale samozřejmě sám buduje vlastní přístřeší, rybaří, vaří, farmaří a vůbec se o sebe stará.

Platformy – PC, Xbox One, Switch, PS4

yonderchronicles.com

The Lost Light of Sisu

Pomozte krychličce domů

The Lost Light of Sisu dokazuje, že pro vydání kvalitní a zábavné hry nemusíte být obrovské studio se stovkami zaměstnanců. Za tímto dobrodružstvím totiž stojí jediný člověk, Andres ze Švédska, a podle všeho to bohatě stačí. The Lost Light of Sisu je klasická platformovka. Máte různé plošinky, na které je třeba skákat, vyvarovat se překážkám, dobře si načasovat, kdy vyrazit, ale také přijít s řešením, jak se vlastně dostat přes danou překážku.

Platforma – Switch

store.steampowered.com

Dirt Rally 2.0

Závody pro ty, co se nebojí bláta

První Dirt Rally vyšel před čtyřmi roky a měl neuvěřitelný úspěch. Vznikl totiž ve studiu, které má se závodními hrami (a především právě se žánrem rally) obrovské zkušenosti. To se projevilo i na pokračování. Dvojka Dirtu vychází z přání samotných hráčů udělat všechno co nejvíce realistické.

Platformy - PC, Xbox One, PS4

codemasters.com


Více o těchto hrách v ABC 6/2019

Apex Legends je hit battle royale her

Apex Legends je hit battle royale her

Největší herní průšvih má nový průšvih!

Největší herní průšvih má nový průšvih!

ATS Boeing: Robot pilotem stíhačky

ATS Boeing: Robot pilotem stíhačky

Nové číslo časopisu ABC 6/2019: Formule 1 2050

Nové číslo časopisu ABC 6/2019: Formule 1 2050


 

Články odjinud