S plynem až na podlaze!

S plynem až na podlaze!
Sdílej
 
Staň se závodníkem i majitelem několika sporťáků ve Forza Motorsport 3. Budete mít garáž plnou těch nerychlejších i nejluxusnějších bouráků. Ovšem nedostanete je zadarmo.

 

Forza Motorsport 3 vám splní sen. Než je získáte, čekají vás stovky odkroužených kol v nespočtu závodních šampionátů, a kdo hrál předchozí veleúspěšnou Forza Motorsport 2, ví, že to je zatraceně dobrá zábava.

 

Trojka je ještě lepší a to nejen na první pohled vidite lnou změnou – grafikou. Autoři nás potěšili přidáním interiérů, skvěle vylepšily tratě i modely aut. Ve Forze však moc času na rozhlížení není. Závody jsou náročné, auta se chovají velmi realisticky a počítačoví protivníci jsou nebezpeční.

Forza Motorsport •  Archiv ABC

Zaujal rozsah nastavení obtížnosti, díky které bude Forza bavit závodnické zajíce stejně jako simulátorové šílence. Pokud se vám bude dařit, získáte body zkušenosti, které odemykají dveře do vyšších soutěží a na konto se připíší i virtuální peníze. V obchodech už čeká více jak 400 typů aut, omezením je jen vaše peněženka.

 

Ale nezoufejte když nemáte prostředky na super sporťák Ferrari. Díky detailnímu tuningu lze z obyčejného cestovního mini-fiata vytvořit trhače asfaltu. Tuning, lakování a nákup součástek si užijete stejně dobře jako samotné závodění. Forza Motorsport 3 je momentálně jedna z nejlepších závodních videoher, bohužel jen pro konzoli Xbox 360.

 

Hodnocení: 90%
Výhody: Obrovské množství aut i závodních okruhů, skvěle motivující kariéra, zábavný tuning aut, multiplayer, vylepšená grafika
Nevýhody: málo detailní model poškození, jen pro Xbox 360
Výrobce: Microsoft Games Studios
Web: www.forzamotorsport.net

 

 

Články odjinud