Gorila

Gorila
Sdílej
 
Slepte si gorilu, upravte ji podle vlastní fantazie a zúčastněte se soutěže o padesát cen.

 

Podrobnosti o soutěži najdete tady.

 

Návod ke složení

Postavička se skládá ze sedmi částí - Tělo, hlava, 2x ruce, 2x nohy a batoh.

1.Všechny části po obvodu vystřihněte (vyřízněte).
2.Všechny přerušované šedé čáry u každé části velmi jemně nařízněte, aby se dobře ohýbaly (použijte řezací nůž a pravítko).
3.Takto upravené části jsou připraveny ke slepení.
4.Jako první dohromady slepíme největší část postavičky, kterou je tělo. Na těle postavičky se nachází čísla 1, 2, 3, 4, 5, 6, na která budeme postupně dolepovat jednotlivé části (ruce, hlavu, nohy a batoh). Při slepování těla můžeme začít, odkud se nám zachce. Vždy se totiž dobereme ke stejnému výsledku. Lepidlo postupně nanášíme na jednotlivé chlopně a spojujeme se sousedními stěnami.
5.Jako další slepíme ruce, které jsou označeny čísly 3 a 4. Po jejich slepení je přilepíme k tělu postavičku na místa označená čísly 3 a 4.
6.Dále slepíme hlavu, která je označena číslem 1. Po jejím slepení ji přilepíme k tělu postavičku na místo označené číslem 1.
7.Následně slepíme nohy, které jsou označeny čísly 5 a 6. Po jejich slepení je přilepíme k tělu postavičku na místa označená čísly 5 a 6.
8.Nakonec slepíme batoh, který je označen číslem 2. Po jeho slepení ho přilepíme k tělu postavičku na místo označené číslem 2.

 

 

Pohyblivý mechanický voják

Pohyblivý mechanický voják

Pražská Chodovská tvrz

Pražská Chodovská tvrz

Klíčová slova:
gorila, vystrihovanka, toy, navod