Listárna: Super sbírka vystřihovánek

Listárna: Super sbírka vystřihovánek
Sdílej
 
Chcete vidět fotky super vystřihovánek z ábíčka? Jasně, že chcete! David poslal sbírku slepených modelů, novějších i starších. Tobík se zase svěřil Mourrisonovi se svým přáním... Piště do Listárny časopisu ABC. Těší se celá redakce.

Papírové modely z ABC

Ahoj Mourrisone a milá redakce ábíčka, 

posílám Vám pár svých nejlepších modelů z ABC. Nejstarší modely jsou z ábíčka z roku asi 1986. Modeluji již třetím rokem a hodně mě to baví.

Krásný den přeje David, 14 let

Ahoj Davide,

moc děkujeme za ukázku ábíčkovských papírových modelů, které jsi slepil. Jsou fakt nádherné. Ty starší vystřihovánky, ty jsi asi po někom podědil, že? Protože v roce 1986 jsi určitě ještě ábíčko neodebíral, to jsi vlastně ani nebyl na světě. Takže to vypadá, že ho mohl odebírat tatínek nebo někdo jiný z rodiny. Což nás moc těší, protože to znamená, že ábíčko se ve vaší rodině těší dlouhodobé oblibě. A my všichni v redakci věříme, že se jí bude těšit ještě hodně dlouho. Celou tvou rodinu zdraví Mourrison

David poslal sbírku slepených papírových modelů z časopisu ABC •  David

David má ve své sbírce i starší vystřihovánky •  David

Mario je super

Ahoj Mourrisone!

Ábíčko se mi moc líbí a docela rád ho čtu. Často nechápu vtipy. Nemůžu najít místo, kam ti mám psát. Vždycky čekám na článek o Mariovi. Představ si, že jsem ti několikrát napsal, ale nepovedlo se to! Mám na tebe prosbu. Mohl bys vymyslet nějakou soutěž o hru Super Mario Maker 2? Hrozně moc bych ji chtěl mít!

Tobík, 9 let

Ahoj Tobíku, tak nakonec jsi přece jen přišel na to, kam mi můžeš napsat. Důkazem je, že jsem tvůj dopis dostal a odpovídám ti na něj. Ovšem tvoje přání ti asi těžko splním. Především proto, že bychom tu hru nejdřív museli mít. Bohužel ji nemáme, takže ji ani nemůžeme nabízet jako ceny do soutěže.

Jinak ale chápu, že jsi velký Mariův fanoušek a po hře hodně toužíš. Jediný, kdo ti může pomoci, jsou v tomto případě tvoji rodiče. Možná se jim zdá, že je drahá, a nechce si jim ti ji koupit, ale na druhou stranu se s nimi určitě můžeš nějak dohodnout. Nabídnout třeba něco za něco – že si třeba vylepšíš nějaké známky, převezmeš doma nějaké drobné práce a povinnosti, a tak.

Nevím samozřejmě, jak to u vás doma chodí, takže to „něco“ musíš přizpůsobit vaší rodině a domácnosti. Zamysli se nad tím, třeba se i s někým poraď – pokud se nebudeš chtít obrátit na rodiče, mohl by ti poradit některý z prarodiců. Prostě, zapoj fantazii a uvidíš, že na něco přijdeš.

Držím ti palce. Tvůj Mourrison


Pište Mourrisonovi do Listárny časopisu ABC:

Pište do Listárny na email mourrison@abicko.cz (do předmětu napište LISTÁRNA). Těším se na vás! Váš Mourrison

Listárna: Vystřihovánka westernového městečka

Listárna: Vystřihovánka westernového městečka

Listárna: Vystřihovánky western městečka a sídliště

Listárna: Vystřihovánky western městečka a sídliště

Listárna je nově na webu: Pište Mourrisonovi!

Listárna je nově na webu: Pište Mourrisonovi!