Listárna: Mourrison a bitcoiny

Listárna: Mourrison a bitcoiny
Sdílej
 
Do Listárny časopisu ABC přišel krásný obrázek jistých dvou kocourů, který poslala Linda. A Martin by si zase přál článek o bitcoinech i dalších kryptoměnách. Stačí říct! Listárna kocoura Mourrisona z časopisu ABC se přesunula na web a je modernější i akčnější. Pište, pište a piště!

Bitcoin a další kryptoměny

Ahoj Mourrisone,

chtěl bych se tě zeptat, jestli byste v redakci nemohli zařadit do dalšího ábíčka téma bitcoinu a kryptoměn všeobecně. Myslím si, že je to velmi zajímavé téma.
Děkuji a pozdravuj Tukieho.

S pozdravem Martin

Ahoj Martine, děkujeme za dopis a pozdravy. Ale k tvému dotazu: Bitcoiny a kryptoměny nejsou žádnou novinkou, vlastně je to docela stará záležitost. A ujišťuji tě, že ábíčko tohle zajímavé téma nepřehlédlo. V tištěném časopise jsme o kryptoměnách psali už v roce 2015! To pravděpodobně doma nemáš, ale celý článek najdeš na našich webových stránkách v archivu ABC v č. 3/2015. Nebo tady:

BitCoin a virtuální měny: Co si koupíte za digitální peníze?

BitCoin a virtuální měny: Co si koupíte za digitální peníze?

Protože se však do tištěného ábíčka vejde jen omezený počet stránek, spousta dalších článků na toto téma vyšlo jen na našich internetových stránkách, stačí, když si do vyhledávače zadáš heslo kryptoměny. Přesto to neznamená, že v tištěném ábíčku už nikdy o kryptoměnách psát nebudeme, pokud se objeví něco nového zajímavého, určitě se o tom dočteš. Srdečně zdraví Mourrison

P. S.: Tukie děkuje za pozdrav a zdraví tě také.

Linda poslala obrázek, na kterém si Mourrison a Tukie hrají s míčem •  Linda

Mourrisonův komiks je nej

Ahoj Mourissone,

v ABC se mi líbí vtipy, hádanky a sudoku. Nejradši si čtu Mourissonův komiks. Posílám ti obrázek, jak si hraješ s Tukiem s míčem. Měj se hezky a těším se na tvé další příběhy.

Linda, 8 let

Ahoj Lindo,

moc děkujeme – tedy já i Tukie – za krásný obrázek. Tukie ve mně samozřejmě rychle odhalil úplného neznalce míčových her. Protože navrhují, že si zahrajeme fotbal, ale s míčem, který jsi nám nakreslila, bychom dlouho nehráli – je to nafukovací míč na pláž nebo někam k vodě. Tak si s ním budeme pinkat, jen nesmíme zapomenout zatáhnout drápky. Moc tě oba pozdravujeme a přejeme hodně zábavy s ábíčkem.

Tvůj Mourrison


Pište Mourrisonovi do Listárny časopisu ABC:

Pište do Listárny na email mourrison@abicko.cz (do předmětu napište LISTÁRNA). Těším se na vás! Váš Mourrison

Listárna: Vystřihovánky western městečka a sídliště

Listárna: Vystřihovánky western městečka a sídliště

Listárna: Mezinárodní vesmírná stanice, šneci afričtí, Lego a bobři

Listárna: Mezinárodní vesmírná stanice, šneci afričtí, Lego a bobři

Listárna: Foto kočky a vtipy v ABC

Listárna: Foto kočky a vtipy v ABC