Thor: Láska jako hrom! Trailer a co jste (ne)viděli

Thor: Láska jako hrom! Trailer a co jste (ne)viděli
Sdílej
 
Rozebíráme první teaser trailer k filmu Thor: Láska jako hrom. Podívejte se, co vám možná uniklo v upoutávce na nový film studia Marvel. A zjistěte, co znamenají scény, které vás možná šokovaly. Hlavní hrdina vypadá jako rocková hvězda Thunderstrike. Thor je žena. A nechybí Strážci galaxie, ani řecký bůh Zeus… tady najdete trailery s českými titulky i dabingem.

První teaser trailer a plakát k filmu Thor: Láska jako hrom (v originále Love and Thunder) se objevily na internetu s patřičným zaduněním. Upoutávala je doslova ohromující i proto, kolik se v ní objevuje hrdinů. Počínaje novým Thorem. Je to žena.

Thor je žena, Thor je… Thunderstrike?

Pod maskou nové mocné majitelky kladiva Mjolnir se ukrývá Jane Foster, kterou jsme naposledy viděli před lety ve filmu Thor: Temný svět. Jak se z ní stala superhrdinka? To neví ani původní a pořádně překvapený Thor.

Ten byl vyzbrojený kladivem Stormbreaker, na jehož špatném konci se octl Thanos - pamatujete na Avengers: Endgame? A všimli jste si, že v upoutávce toto kladivo Thor ponechal svému osudu?

Když už rozebíráme kladiva, Mjolnir není v nejlepší formě. Jane se ohání opraveným Mjolnirem, které zničila Hela v minulém dílu Thor: Ragnarok. Film tehdy režíroval Taika Waititi. A právě on dostal na starost i Lásku jako hrom.

Video se připravuje ...

Thor: Láska jako hrom (Love and Thunder) - trailer s českými titulky • Zdroj: Falcon

Trailer dále prozrazuje, že starý Thor se znovu změnil. Shodil nadbytečná kila, vyměnil šatník a vypadá jako rocková hvězda. Nebo jako superhrdina Thunderstrike, taková Thorova napodobenina…

Po staletích v prvních liniích se Thor nyní vyhýbá násilí. Místo toho hledá vnitřní mír. Sledujte, jak se s klidem otočí na druhou stranu, když se Strážci galaxie vrhnou do boje.

Strážci galaxie 2 a půl?

Ano, Strážci galaxie. S touhle partou kosmických superhrdinů teď Thor tráví čas. I když máme podezření, že ne nadlouho. Láska jako hrom nevypadá na skryté pokračování jejich ságy.

Video se připravuje ...

Thor: Láska jako hrom (Love and Thunder) - trailer s českým dabingem • Zdroj: Falcon

Podle oficiální synopse k filmu bude Thor muset zastavit Gorra, the God-Butchera, který chce zničit každého boha. Pomáhat mu v tom má Jane nově vyzbrojená Mjolnirem i dávní kamarádi Korg a Valkýra - pamatuje si je z filmu Thor: Ragnarok?

Všimněte si létajícího člunu taženého dvěma kozly. Jmenují se Tanngrisnir a Tanngnjóstr a ještě před komiksy vydavatelství Marvel se objevili v severských mýtech.

Ale ty nejsou jedinou „legendární” inspirací Lásky jako hrom. V teaseru se objevuje také starořecký bůh Zeus a možná také jeho království… tím si zatím nemůžeme být jistí. Na druhou stranu když mohl existovat Asgard, tak proč by nemohl Olymp?

Thor má nový kostým! •  Marvel Studios/Disney

Kdo je ve filmu Thor: Láska jako hrom - a kdo v prvním teaser traileru? Thor (Chris Hemsworth), Jane Foster (Natalie Portman), Valkyrie (Tessa Thompson), zbývající Strážci galaxie Star-Lord (Chris Pratt), Drax Ničitel (Dave Bautista), Nebula (Karen. Gillian), Mantis (Pom Klementieff), Korg (Taika Waititi) a Zeus (Russell Crowe). Po hlavním padouchovi, kterým je Gorr, the God-Butcher (Christian Bale) není v ukázce ani stopa.

Premiéra filmu Thor: Láska jako hrom je 7. 7. 2022.

Tady najdete všechny další filmy a seriály, které studio Marvel připravuje:

Thor: Láska jako hrom - Když blesk udeří dvakrát

Thor: Láska jako hrom - Když blesk udeří dvakrát

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Thor a další superhrdinové na plakátech k filmu Láska jako hrom

Thor a další superhrdinové na plakátech k filmu Láska jako hrom

 

Články odjinud