Kočka letí, křeček točí... mixérem zevnitř?! Hotel pro mazlíčky otevírá brány legrace

Kočka letí, křeček točí... mixérem zevnitř?! Hotel pro mazlíčky otevírá brány legrace
Sdílej
 
Animovaný seriál Hotel pro mazlíčky je bláznivá podívaná ve stylu potřeštěných kreslených grotesek. Ale kromě létajících koček nebo křečků roztočených v mixéru nabízí i zajímavé a užitečné info. Vtipy a navíc rady, jak se dobře postarat o své zvířátko? To musíme vidět!

Hotel pro mazlíčky je nejlegračnější ubýtko, na které můžete narazit. A zrovna otevírá brány na televizní stanici Minimax. Na strategickém rohu rušné ulice vznikl revoluční koncept ubytování pro domácí mazlíčky. Toto místo není jen obyčejný hotel, je to centrum, kde se snoubí moderní technologie a hluboká láska ke zvířatům, aby poskytly nejlepší péči.

Robin a jeho zvířecí pomocníci - toulavý kocour Nainai, perská kočka Vicky, štěně Lili a morče Bubu, vědí, že každý domácí mazlíček je jedinečnou bytostí s vlastními potřebami a osobností. Proto Hotel pro domácí mazlíčky nabízí širokou škálu služeb a aktivit, které jsou navržené tak, aby jim vyhovovaly. Od hi-tech zařízení pro monitorování zdraví a pohody až po personalizované hrací zóny, které stimulují tělo i mysl, je vše připravené tak, aby se každý mazlíček cítil jako doma. Je to zábava, mrkněte na video:

Že to zní nějak vážně? Ale animovaný seriál Hotel pro mazlíčky se tak vůbec nebere! Bláznivá podívaná servíruje vizuální vtípky ve stylu klasických, potřeštěných kreslených grotesek. Takže uvidíte kočku létat nebo morče roztočené v mixéru. K tomu nechybí zajímavé a užitečné info, jak se správně postarat o svého domácího mazlíčka, aby byl u vás spokojený a šťastný.

Pár tipů najdete i tady:

Jak se postarat o svého mazlíčka?

Výživa a hydratace:

Zajistěte, aby váš mazlíček měl vždy přístup k čerstvé vodě a dostával vyváženou stravu, která odpovídá jeho věku, velikosti a úrovni aktivity.

Pravidelná veterinární péče:

Pravidelné návštěvy u veterináře jsou klíčové pro zachování zdraví vašeho mazlíčka. Preventivní péče může předejít mnohým zdravotním problémům.

Hotel pro mazlíčky •  Minimax

Sociální interakce:

Zvířata, podobně jako lidé, potřebují sociální interakci. Čas strávený při hře a společných aktivitách posílí vaši vazbu a pomůže udržet vašeho mazlíčka šťastného a zdravého.

Cvičení a stimulace:

Pravidelné cvičení je důležité pro fyzické zdraví, zatímco mentální stimulace, jako jsou nové hračky nebo výzvy, udrží vašeho mazlíčka mentálně čilého.

Péče o srst a hygiena:

Udržujte srst vašeho mazlíčka čistou a zdravou pravidelným česáním a koupáním. Nezapomeňte také na pravidelnou péči o zuby a drápky.

Hotel pro mazlíčky začíná už 14. března v 17:00 na TV stanici Minimax.

Jak se ta kočka ksichtí! Mazlíčci umí více výrazů

Jak se ta kočka ksichtí! Mazlíčci umí více výrazů

Nejlepší animované filmy z plastelíny: Ovečka Shaun i slepice!

Nejlepší animované filmy z plastelíny: Ovečka Shaun i slepice!

Hmyzí mazlíčci: Kudlanka místo křečka

Hmyzí mazlíčci: Kudlanka místo křečka

 

Články odjinud