Hračky v ABC: Čarokniha, herní myš Logitech G502 X a sluchátka Harryho Pottera

Hračky v ABC: Čarokniha, herní myš Logitech G502 X a sluchátka Harryho Pottera
Sdílej
 
Čarokniha je desková hra, jakou jste ještě neviděli. Pokračování legendární herní myši Logitech nezklamalo. Sluchátka Harryho Pottera jsou stylovka na uši, ale stojí zato? Vyzkoušeli jsme top hračky, čtěte recenze ABC.

Hračky v ABC č. 21/2022:

DESKOVÁ HRA

Čarokniha: Hra, jakou jste ještě neviděli

Deskovek, kde s partou dobrodruhů prozkoumáváte svět a zažíváte různá dobrodružství, existuje celá řada. Ale bez přehánění – co nabízí novinka Čarokniha, jste nejspíše ještě neviděli.

Krásný svět i figurky

Znáte 3D knihy, ze kterých se vám po otevření poskládá třeba papírový zámek nebo les? Přesně tak vypadá Čarokniha. Nehraje se na běžné hrací desce, ale přímo v knize – jejím rozložením vám vyroste před očima veliký strom. Okolo něj je mapa, po které pohybujete figurkami.

Video se připravuje ...

Čarokniha: Krásná příběhová hra pro celou rodinu – co najdete v krabici? • Zdroj: Mindok

Papírová skládačka má několik úrovní – od koruny stromu až po doupata pod jeho kořeny. Podobný nápad ani tak krásné zpracování ještě žádná jiná deskovka nepřinesla. Stejně roztomilé jsou i figurky vašich hrdinů a nepřátel. Pokud vás baví modelářství a lepíte si doma třeba letadla, jdou snadno nabarvit modelářskými barvičkami.

Jednou a dost

Desková hra stojí hodně na příběhu a překvapení, které během hraní zažíváte, takže by byla škoda cokoliv prozradit. Ať už hrajete sami, nebo s kamarády, v šesti kapitolách projdete událostmi v kouzelné říši jménem Onirie.

Čarokniha je desková hra, jakou jste ještě neviděli •  Mindok

Vyprávění se odvíjí podle karet, které postupně odkrýváte. Některé obsahují dobrodružství, jiné vám poví víc o Onirii, občas narazíte na nepřátele. V tomto směru je to už klasika. Kapitol je šest, po jejich dohrání můžete začít znovu, ale bohužel, příběh už budete znát a většinu překvapení taky.

Čarokniha je nádherné dobrodružství, jaké žádná jiná deskovka nenabízí. Jediná škoda je, že si ji projdete jednou a pak už na svém kouzle trochu ztrácí.

SHRNUTÍ: Dobrodružná hra s krásným a jedinečným zpracováním 3D knihy.

ZAPŮJČIL: MindOK


HERNÍ MYŠ

Logitech G502 X

Na tuhle myš se hráči načekali nějaký ten pátek. Tedy vlastně – pěkných pár let! Předchozí model G502 si totiž vysloužil chválu nejen za velikost a tvar, které sedly do ruky prakticky každému, ale především za množství programovatelných tlačítek a spolehlivost. Řada s označením X na předchozí modely nejen navazuje, ale ještě rozšiřuje jejich možnosti.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud