V deskovce Heat si zahraješ formule na stole

V deskovce Heat si zahraješ formule na stole
Sdílej
 
Nová desková hra Heat se odehrává na závodišti starých formulí. Ábíčko recenzuje taky další skvělé hračky: puzzle CubicFun Space Mission, myš CONNECT IT Battle Air 2 a logickou hru Pirátský poklad.

Hračky v ABC 2/2023:

DESKOVÁ HRA

Heat

Formule na stole

Novinka Heat se odehrává na závodišti starých formulí. Nabízí hned čtyři tratě Velké ceny USA, Velké Británie, Francie a Itálie a umožní vám uspořádat si vlastní závody u vás doma na stole.

Plyn až na podlahu

Přijmete roli samotných závodníků. Podmínky vítězství jsou jasné: Být v cíli jako první. Formuli ovládáte jednoduchým způsobem. Nejdřív si vyberete rychlost, na kterou zařadíte, podle toho pak vykládáte karty, určující kolik políček ujedete. Na jedničku jednu kartu, na trojku tři.

Ale pozor, když to přeženete, můžete vyletět z tratě! Vybrané karty pak odložíte, doberete si nové a může začít další kolo. Díky jednoduchým pravidlům si můžete zazávodit s kýmkoliv, Heat ale nabízí i pokročilou verzi a tady začíná ta pravá zábava.

Šampionát čeká

Můžete totiž uspořádat vlastní šampionát, ve kterém závodníci postupně sbírají body tak jako ve Formuli 1 a do toho používají různé karty bonusů. Dokonce si můžete v garáži upravit auta, například pořídit lepší pneumatiky, silnější motor a tak dále.

Do toho si přičtěte efekty počasí nebo stavu závodní plochy a najednou jako kdyby Heat nabízel dvě samostatné hry – jednu pro celou rodinu a druhou složitější pro soupeření s kamarády.

SHRNUTÍ: Závodní deskovka s několika způsoby hraní, ve které můžete dokonce uspořádat i turnaj.

ZAPŮJČIL: Blackfire

PUZZLE

CubicFun Space Mission

Firma CubicFun se spojila s National Geographic a vydává sérii 3D puzzle o přírodě a vesmíru. V krabici Space Mission najdete hned několik objektů na složení od raketoplánu po měsíční modul.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud