Hračky v ABC: Akvárko, Tech Deck Neon Mega Park, Govee smart LED pásek

Hračky v ABC: Akvárko, Tech Deck Neon Mega Park, Govee smart LED pásek
Sdílej
 
Akvárko je karetní hra pro milovníky akvaristiky. Stavebnice Tech Deck Neon Mega Park vám umožní postavit si doma vlastní skatepark pro fingerboard. Govee smart LED pásek vyšperkuje zážitky z hraní her. Vyzkoušeli a otestovali jsme top hračky, mrkněte na recenze.

Hračky v časopisu ABC č. 20/2022:

KARETNÍ HRA

Akvárko

Ryby, rybky, rybičky

Akvárko představuje v záplavě her o zvířatech originální kousek. Máte karty s různými rybičkami, jednu si vyberete a ostatní pošlete dalšímu hráči, dokud si postupně nerozeberete celý balík. S vybranými kartami pak hrajete. Tomu se říká draft, používá se například v karetních Pokémonech nebo Magic: The Gathering.

Osidlování akvárka

Vaše akvárko má rozměry čtyři na čtyři karty, obsahuje tedy šestnáct pozic dohromady. Rybičky na kartách mají různé úkoly, třeba že musí být umístěny na kraji akvárka, plavat v určité formaci nebo mít čtyři od stejného druhu.

Video se připravuje ...

Karetní hra Akvárko: Video návod • Zdroj: Albi

Plněním těchto úkolů sbíráte postupně body. Kdo má na konci ve svém akvárku z rybiček bodů nejvíc, ten vyhrál. Úspěch závisí hodně na vaší volbě karet, ale snadno si můžete s dalšími hráči kazit plány tím, že si během draftu vyberete zrovna tu kartu, kterou potřebuje někdo jiný.

Čím více lidí, tím větší zábava

Akvárko je hra pro milovníky akvaristiky. Najdete karty s živorodkami, parmičkami, mečovkou, skalárami, ale i s krevetou, hlemýžděm nebo rostlinami. Díky tomu každou hru složíte jiné akvárko, které vám s trochou představivosti ožije pod rukama.

Doporučujeme ovšem hrát ve větším počtu. Ve dvou se dá sice taky, ale jako u všech her postavených na draftování karet i tady platí, že čím více se vás u jednoho stolu sejde, tím větší to bude zábava.

SHRNUTÍ: Roztomilá draftovací hra s rybičkami, kterou si užijete ve větším počtu.

ZAPŮJČIL: Albi


STAVEBNICE

Tech Deck Neon Mega Park

Fingerboard je malý skateboard, který místo nohou ovládáte prsty. Dají se s ním dělat podobné triky jako na skejtu a stačí vám k tomu kousek rovné plochy, třeba školní lavice. Stavebnice Tech Deck Neon Mega Park vám umožní postavit si doma vlastní skatepark pro fingerboard.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud