Konec Supermana: Muž z oceli nepřežil zemětřesení v Hollywoodu

Konec Supermana: Muž z oceli nepřežil zemětřesení v Hollywoodu
Sdílej
 
Dříve nejslavnější komiksový a filmový superhrdina narazil na hollywoodský kryptonit. Henry Cavill si ho naposledy zahrál ve třech filmech - a dost!

 

Na filmový vesmír komiksového vydavatelství DC asi udeřil kryptonit a zasáhnul Muže z oceli přímo do středu S. Podle informací respektovaného webu The Hollywood Reporter se Henry Cavill, který si postupně zahrál Supermana ve filmech Muž z oceli, Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti a Liga spravedlnosti, "rozchází" se studiem Warner Bros. Tím pádem ho už jako Supermana v nových filmech podle komiksů DC neuvidíme.

Zraněný Muž z oceli

Studio Warner Bros. se pokoušelo Henryho Cavilla získat pro cameo - malou čestnou roličku, v rodinné superhrdinské komedii Shazam, která bude mít premiéru na jaře 2019. Ale domluvy překazil fakt, že herec je pracovně vázaný jinde a nemá čas. Situace se následně zkomplikovala i ohledně dalších potenciálních supermanovských projektů.

Video se připravuje ...

Batman vs. Superman: Nálada na bodu mrazu • Zdroj: Freeman Entertainment

Warneři přesouvají pozornost k novému filmu se Supergirl (se seriálem by neměl mít nic společného). V příběhu o zrodu mladé superhrdinky není pro Muže z oceli místo. Pokračování Ligy spravedlnosti zatím zůstává v nedohlednu, protože film nebyl tak úspěšný, jak si studio představovalo. O Muži z oceli 2 se sice už několik let mluví, ale to je tak všechno. Oficiálně se stále nic nechystá… a Henry Cavill mezitím přijal hlavní roli v připravovaném fantasy seriálu podle povídek, knih a her se Zaklínačem.

Superman a Batman na střídačce?

Filmový vesmír komiksového vydavatelství DC, který se snaží šlapat na paty konkurenčnímu Marvelu, má další problémy. Kromě Henryho Cavilla se také mluví o odchodu Bena Afflecka. Zatím poslední představitel Batmana bude podle zákulisních informací v nejnovějším filmu s Temným rytířem chybět. Vzhledem k neuspokojivým výdělkům a spíše nepříznivým reakcím filmy podle komiksů vydavatelství DC možná čeká "měkký" restart. Superman a Batman by v tom případě šli na pár let střídačku a jejich role by časem získali jiní herci.

Video se připravuje ...

Aquaman připluje do kin v prosinci 2018 • Zdroj: Vertical Ent.

Velké naděje se vkládají do filmu s Aquamanem, který připlave do kin v prosinci 2018. Ještě více studio spoléhá na pokračování Wonder Woman 1984 (premiéru má mít za rok) a připravuje se natáčení filmu s Flashem - začít se má v roce 2019. Ale o sólo dobrodružství mechanického Cyborga se raději přestalo mluvit a případné pokračování Sebevražedného oddílu, samostatný film s Jokerem nebo Batgirl jsou teprve na začátku vývoje. Do kin můžou dorazit až za několik let. Nebo nikdy.

Superman slaví 75. narozeniny ve filmu od režiséra Muže z oceli

Superman slaví 75. narozeniny ve filmu od režiséra Muže z oceli

Superman venčí super psa: Výsledek? Je jako z oceli

Superman venčí super psa: Výsledek? Je jako z oceli

GoPro Superman: Den očima Muže z oceli díky moderní technologii

GoPro Superman: Den očima Muže z oceli díky moderní technologii

Strážci galaxie Vol. 3 v ohrožení

Strážci galaxie Vol. 3 v ohrožení

 

 

Články odjinud