Expeditions: A Mudrunner Game - prožij blátivou expedici do divočiny!

Expeditions: A Mudrunner Game - prožij blátivou expedici do divočiny!
Sdílej
 
Přes řeky, louky, lesy i pouště vstříc objevování divoké přírody. Jen pozor, aby váš teréňák cestou někde nezapadl. Ve hře Expeditions: A Mudrunner Game můžete prožít blátivou vědeckou expedici i vy. Více recenze ABC. Plus: Bude multiplayer? A kdy?

Společnost Saber Interactive před pár lety bodovala s herními tituly MudRunner a SnowRunner. V nich jste v otevřené mapě plné přírodních překážek měli zdánlivě jednoduchý úkol: dovézt náklad z bodu A do bodu B.

Jenže nevyzpytatelné potůčky, rozbahněné cesty, sněhové jazyky a všelijaké další nečekané překážky dělaly z jízdy pořádnou výzvu. Tuplem, když programátoři  Saber Interactive velmi pečlivě pracovali na fyzikálním chování vozidel i prostředí. 

V Expeditions prozkoumáte divočinu

Jádro hratelnosti zůstalo i v novince Expeditions: A MudRunner Game (recenzi najdete i v novém ABC). Máte opět několik otevřených map, jednou z nich jsou dokonce Karpaty.

Opět bude největší výzvou projet trasu plnou překážek. Ale zatímco úkolem předchozích titulů bylo převážet náklad, v Expeditions prozkoumáváte divokou krajinu. V tom tkví první viditelný rozdíl: Mapy pokrývá panenská příroda téměř nezasažená člověkem. Žádné fabriky spojené asfaltkami. Tady budete drandit po loukách a kličkovat mezi skalisky.

Tatra vydrží

Čeká vás řada rozličných vozidel. Třeba takový džíp je lehký, snadno ovladatelný, dobře s ním prokličkujete mezi stromy. Ale pozor, stačí si špatně najet na menší skalku a vozidlo se převrátí.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud