Hračky v ABC: Deskovka Malý poseroutka, hlavolam RUBIKS, projektor Samsung Freestyle

Hračky v ABC: Deskovka Malý poseroutka, hlavolam RUBIKS, projektor Samsung Freestyle
Sdílej
 
Populární série knih Deník malého poseroutky přichází jako deskovka Malý poseroutka: 10sekundová výzva. Série hlavolamů RUBIKS potěší fanoušky Rubikovy kostky. Projektor Samsung Freestyle se hodí pro každého. Vyzkoušeli jsme nej hračky, otestovali jsme top vyychytávky. Čtěte recenze ABC.

Hračky v časopisu ABC č. 19/2022:

DESKOVÁ HRA

Malý poseroutka: 10sekundová výzva

Populární série knih Deník malého poseroutky přichází jako deskovka. Všechny figurky začínají na startu a dopředu se posouvají podle toho, jak moc se vám daří či nedaří plnit různé úkoly. Budete hádat slova, cvičit, skákat, dělat úkoly v párech jako házení míčku nebo zavazování si tkaniček navzájem. Za splněný úkol se posunete k cíli, za nesplnění musíte o políčko zpátky.

Populární Deník malého poseroutky přichází jako deskovka •  Dino Toys

Jako správní poseroutkové můžete úkoly odmítnout a hodit je na souseda, ten se ale jejich splněním může dostat blíž cíli místo vás. To už je zkrátka risk odmítání úkolů. Hra je ideální pro partu kamarádů, které baví dělat blbiny. Nápadů je v krabici hromada a není vyloučeno, že některými z nich si budete třeba jen tak krátit školní přestávky.

SHRNUTÍ: Deskovka plná hravých úkolů. Není důležité vyhrát, ale pořádně se zasmát.

ZAPŮJČIL: Dino Toys


HLAVOLAM

RUBIKS

Pokud rádi skládáte Rubikovu kostku, ale připadá vám, že je to trochu dokola, určitě vás potěší série hlavolamů RUBIKS od společnosti Spin Master. Autoři se rozhodli opustit klasické rozměry tři na tři kostky a experimentují s různými formáty. Mají například verzi pro pokročilé o rozměru čtyři na čtyři, nebo naopak rychlou variantu po dvou kostkách na každé straně.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud