Jednoduché hrady a dinosauři v ABC: Co je v posledním ábíčku?

Jednoduché hrady a dinosauři v ABC: Co je v posledním ábíčku?
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC se vrací jednoduchá diorámata hradů oblíbená mezi fandy vystřihovánek všech věkových kategorií. Ábíčko přináší důkaz, že Jurský park měl pravdu, odhaluje šelmy v Česku, lék z vesmíru nebo robotickou misi Apollo. Nenechte si ujít novinky, zábavu a zajímavosti!

Koupit časopis ABC online >

Jednoduché diorama hradů v ABC

Když jsme v loňském roce zveřejnili krátkou sérii dioramat s hrady od autora Ondřeje Sedláčka, přišla nám spousta pozitivních reakcí. Hned nám bylo jasné, že jednoduchá dioramata mezi našimi vystřihovánkami už delší dobu chybí a vítají je nejen začínající, ale i mnozí zkušení modeláři.

Dioráma hradu Rábí •  Ondřej Sedláček

Vloni na jaře jsme postupně uveřejnili vystřihovánky hradů Žampach, Litice a Potštejn. Všechny jsou z jedné oblasti východních Čech, odkud pochází i autor vystřihovánek. Proto jsme jej požádali, aby v další sérii přenesl pozornost do jiného koutu republiky. Tak se i stalo a my Vám letos můžeme nabídnout jihočeské hrady. V tomto vydání časopisu ABC je to hrad Rabí a těšit se můžete ještě na Dívčí kámen a Rožmberk.

Co je v časopisu ABC?

Důkaz, že Jurský park měl pravdu, lék z vesmíru, šelmy v Česku

Ábíčko přináší důkaz, že Jurský park měl pravdu, odhaluje lék dovezený až z vesmíru, divoké šelmy v Česku, proč to oblíbené rybky klauni mají spočítané, nebo robotickou misi Apollo. Nenechte si ujít novinky, zábavu a zajímavosti!

Nechybí ani papírové vystřihovánky českého letounu a majáku nebo spousta zábavy a zajímavostí z přírody, vědy a techniky. Podívej se!

Zábava a zajímavostí z přírody, vědy, techniky a popkultury v časopisu ABC •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Zveme na Festival ABC a krotíme neznámé sporty v novém ábíčku: Podívej se!

Zveme na Festival ABC a krotíme neznámé sporty v novém ábíčku: Podívej se!

S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!

S ábíčkem na Comic-Con: Dostanete dárek!

Konzole do ruky a tvoje expedice do divočiny v ABC

Konzole do ruky a tvoje expedice do divočiny v ABC