Lepičovo doupě: Protidronový systém z ABC

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Lepičovo doupě vystřihovánek přináší video tipy, jak na papírový model protidronového a protiletadlového systému, který najdete v novém čísle časopisu ABC 17/2023. Modelářství nemusí být dřina, mrkněte na to.

Lepičovo doupě znovu otevírá své papírové brány! Štěpán si vzal do hledáčku vystřihovánku protidronového a protiletadlového systému z časopisu ABC 17/2023. Ukáže vám, jak to dopadlo? Ano! Ale hlavně vám prozradí několik triků, jak modelovat z papíru, a jak udělat vystřihovánku ještě lepší.

Postupně si vyskloňujete a osvojíte základní techniky rýhování a retušování, ale také zjistíte, jak některé papírové prvky udělat plastičtější. Stačí k tomu jen nůžky, lepidlo a ábíčko, ze kterého si papírový model vystřihnete.

Kde objednat ABC s vystřihovánkami?

Vystřihovánky vychází pravidelně v každém čísle časopisu ABC. V aktuálním ábíčku 17/2023 najdete vedle protidronového a protiletadlového systému ještě papírový model veteránu Renault 20 Turbo 4x4 Dakar 1984.

Vystřihovánky v časopisu ABC 17/2023 •  Rado Radevicz, Kosťa Chadziantonidis, Roman Žiška

K nejoblíbenějším vystřihovánkám z časopisu ABC patří série miniboxů sídliště Janov a nedávno jste si mohli slepit papírový model vesmírné lodi Orion, vystřihovánku legendárního letounu Supermarine Spitfire Mk.Vb nebo model německé ponorky VIIc U-206 Reichenberg

Předchozí čísla časopisu ABC s vystřihovánkami si můžete objednat tady. V příštím ABC 18/2023 vyjdou papírový model vozu Bugatti T32 a miniboxový soubor Osada ze stejnojmenného televizního seriálu.

Budeme rádi, když nám pošlete vzkaz, jak vás lepení papírových modelů z ábíčka baví. Klidně nám pošlete i fotku vaší práce na mourrison@abicko.cz.

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Lepičovo doupě: Vystřihovánka auta Bugatti T32

Lepičovo doupě: Vystřihovánka auta Bugatti T32

Lepičovo doupě: Vesmírná loď Orion z ABC

Lepičovo doupě: Vesmírná loď Orion z ABC