Lepičovo doupě: Vystřihovánka auta Bugatti T32

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Štěpán přináší pravidelnou dávku tipů a triků, jak nepokazit papírové vystřihovánky. Vítejte v Lepičově doupěti, kde tentokrát najdete video návod na lepení papírového modelu auta Bugatti T32 z časopisu ABC 18/2023. Navíc prozradíme, proč se v ábíčku objevuje už podruhé.

Nový díl video návodů, jak lepit a nepokazit papírové vystřihovánky z časopisu ABC je tady. Štěpán a Lepičovo doupě přináší tipy a triky, jak si poradit s modelem auta Bugatti T32 z ábíčka 18/2023. Tomuto závodnímu veteránu z roku 1923 se přezdívalo Tank ze Sours. Pro nás je ale důležitý i kvůli něčemu dalšímu.

V časopisu ABC se tato vystřihovánka auta objevuje již podruhé, poprvé bugatka vyšla jako model od legendárního Richarda Vyškovského. Závodní veterán Bugatti T32 má navíc za sebou výraznou českou stopu. Jezdila v něm československá závodnice Eliška Junková a její manžel (také závodník) Čeněk.

Vystřihovánka papírového modelu Bugatti v časopisu ABC •  Miloš Čihák

A právě žlutou „junkovskou“ verzi auta Bugatti pro vás připravil Miloš Čihák jako papírovou model v měřítku 1:35 v novém ábíčku. Je to vystřihovánka složitější, takže jistě uvítáte rady od Štěpána, jak si s komplikovanými díly poradit.

Ať vám to lepí!

Kde objednat vystřihovánky z ABC?

Vystřihovánky vychází pravidelně v každém čísle časopisu ABC. K nejoblíbenějším patří série miniboxů sídliště Janov a nedávno jste si mohli slepit vystřihovánku legendárního letounu Supermarine Spitfire Mk.Vb, závodního veteránu Bugatti T59 nebo papírový model německé ponorky VIIc U-206 Reichenberg

Vystřihovánka auta Bugatti z časopisu ABC •  Zdeněk Ležák

Předchozí čísla časopisu ABC s vystřihovánkami si můžete objednat tady. V příštím ABC 19/2023 vyjde vystřihovánka vesmírné lodi Crew Dragon a dokončení miniboxu Osada ze stejnojmenného seriálu.

Budeme rádi, když nám pošlete vzkaz, jak vás lepení papírových modelů z ábíčka baví. Klidně nám pošlete i fotku vaší práce na mourrison@abicko.cz. Děkujeme! Vaše ábíčko

Lepičovo doupě: Protidronový systém z ABC

Lepičovo doupě: Protidronový systém z ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Lepičovo doupě: Vesmírná loď Orion z ABC

Lepičovo doupě: Vesmírná loď Orion z ABC